20 Temmuz 2010 Salı

ÖĞRENCİSİ USTASINI ANLATACAK...

Antalya Büyükşehir Belediyesi 6. ölüm yıldönümünde, 26 Temmuz Pazartesi akşamı Oğuz Aral’ı, Cihan Demirci söyleşisiyle anıyor...
ÖĞRENCİSİ USTASINI ANLATACAK...
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, büyük karikatürist Oğuz Aral’ı ölümünün 6’ncı yıldönümünde bir dizi etkinlikle anacak. Etkinlik kapsamında, Oğuz Aral’a ait karikatürler sergilenecek ve Cihan Demirci’nin onur konuğu olarak katılacağı bir söyleşi düzenlenecek.
Oğuz Aral’ın öğrencilerinden olan ve mizah tarihimiz üzerine araştırmaları bulunan karikatürist-mizah yazarı Cihan Demirci, 26 Temmuz 2010 Pazartesi günü saat 21.00’de Cumhuriyet Meydanı Açıkhava Sergi Alanı’nda görsel sunumlu bir söyleşi gerçekleştirecek. Bir adı da Damdaki Mizahçı olan Cihan Demirci, “Mizahımızın Alay Köşkü: Oğuz Aral ve Gırgır” başlıklı söyleşide, Demirci izleyenleri Aral’ın hayatında çok önemli yer tutan Gırgır dergisi tarihine doğru bir yolculuğa çıkaracak. Aynı gün saat 20.30’da Cumhuriyet Meydanı Açıkhava Sergi Alanı’nda Oğuz Aral’ın unutulmaz tiplemelerinden “Avanak Avni” karikatür sergisi de açılacak. Sergi 1 Ağustos’a kadar açık kalacak.

Hiç yorum yok: