9 Ocak 2009 Cuma

Eline sağlık Bülent Baydar kardesim.

Yollamış olduğun iki karikatürde biribiribirinden güzel. Benim sana söyleyecek fazla sözüm yok bu aşamada. Konuların güncel ve yazısız, bu durum sana büyük puan kazandırıyor. Bundan böyle yaptıklarını bana değil de yarışma ve sergilere günlük çalışmaları değerlendiren gazete, dergi ve karikatür sitelerine gönder. Bu şekilde her gün kendini sınamış olur ve de oralarda yayınlanan karikatürleri izleyerek kendin yenilersin. Bilgisayar bilgin çok iyi. Çalışmaya devam et, devamlı araştır. ARAMIZA HOŞ GELDİN. Artık seni oralardan gururla takip etmek istiyorum. Bol bol oku, izle. Sitil, hareket ve ifade çalışmaları yap. Bütün karikatür sitelerini gez.
http://www.karikaturculerdernegi.org/ sitemizin bağlantılar sayfasından başla. O sayfa seni uçsuz bucaksız karikatür deryasına ulaştıracaktır.
www.kozyurt.blogspot.com
sitesinden bütün yerli ve yabancı yarışmaların adreslerini ve açıklamalarını türkçe olarak edinebilirsin.Uygun bulacağın her siteye de karikatürünü aynen bana yolladğın gibi yolla. Sen de çok mutlu olacasın. Sen pazarlamacısın, pazarla kendi sanatını, göster kendini. Yeterki ürettiğin mal temiz olsun. Bu senin işin. Yalnız unutma ki sonuçta bu iş bir spor... Maksat spor olsun, fazla hırs ta yapma. Sana söyleyebileceklerim bu kadar hoşca kal.


Hiç yorum yok: