25 Ocak 2009 Pazar

MISTIK ABİ SERGİSİ AÇILDI.

Akdağ Saydut, Birsen Köroğlu, Bülent Baydar, Lütfiye Eremektar ve Ful Saydut Sergi öncesinde.
"MISTIK" Mustafa Eremektar abimizi anma sergisi dün / Cumartesi/ İstanbul Büyükşehir Belediyesi Karikatür ve Mizah Müzesinde açıldı. Kalabalık bir davetli gurubunun ve Eremektar ailesinin katılımı ile açılan serginin açış konuşması müze yöneticimiz Erdoğan Bozok tarafıdan yapıldı. Sevgili Lütfiye Eremektar hanımefendi, torunu ve bizler açılışta çok duygusal anlar yaşadık. Karikatürcüler Derneği Başkanı Metin Peker bu sergi için Ankara'dan gelmişti. Ümit Müfit Diçay, Erdoğan Başol, Fahri Eyican ve yeğeni ve Nuri Bilgin arkadaşlarımız etkinliklerimizin daimi katılımcıları. Sergiye ayrıca, Orhan Doğu, Mustafa Bilgin, Hasan Seçkin, Ahmet Ümit Akkoca, Remzi Günyüz, Birsen Apça, Kemal Akyurt,
Sergi açılışı öncesi bahçemiz renklendi. Sohbetlerin koyulaştığı bir an. Konu karikatür. Genel sekreterimiz Aziz Yavuzdoğan Pecya Müşteri İlişkileri Yöneticisi Özlem Döner Hanımla sözleşme imzalıyor.
Not:KAYBETTİĞİNİ SANDIĞINIZ TÜM BİLGİLER PECYA DA SLOGANIYLA YOLA CIKAN ,GECMİŞTEN GÜNÜMÜZE OLAN TUM YAZILI VE GÖRSEL YAYINLARI KENDİ VERİ BANKASI ALTINDA TOPLAYIP , TÜRKİYE’YE VE DÜNYA’YA ACMAK AMACIYLA KURULAN PECYA DİJİTAL KÜTÜPHANE, TUBİTAK DENETİMİNDE VE DESTEĞİDE YÜRÜTÜLEN BİR PROJEDİR.
www.pecya.com
Üstte. Aramıza yeni genç arkadaşlar katılmıştı. Yurdağün Göker beyle Ekrem Borazan arkadaşımızın sohbet konusu "Kopyacılık, telif hakları "
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kütüphane ve Müzeler Müdürümüz sayın Doc dr. Ali Mazak bey ve yardımcısı Ramazan bey de açılışımızı onurlandırdılar ama bu karelerimize giremediler..
"Güngör abimiz sağlık sorunlarına rağmen her zamanki gibi yine bizlerleydi.
"Bırak oğlum, konuklarımla ilgilenmem lazım beni nereye çekiyorsun? " diyor Bozok.
Mıstık abimizin sevgili eşi Lütiye Eremektar ,oğlu Uygar Eremektar, çiçekleri, Güngör Kabakçıoğlu abiyle.
Birsen Köroğlu yengemizle, Lütfiye yengelerimiz. Bu serginin hazırlanmasında Köroğlu ailesinin katkıları çok büyük.
Muhittin Köroğu genç karikatüristlerden Esen hanımla sergiyi konuşuyorlar.



Dernek Genel Sekreterimiz Aziz Yavuzdoğan ve hikaye yazarı Sultan Özcan'la . Konu edebiyat. Ben pek anlamam, sessizce kaybolmalıyım bu kareden.

Fotoğraflar: Bülent Baydar

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Emeği, katkısı olan herkese çok teşekkürler.
Şehir dışında olduğum için katılamadım; ancak bu resimlere bakmak bile beni çok mutlu etti.

Herkese Sevgiler

Sezin Eremekdar

Unknown dedi ki...

Baba dostum ,akrabam ama geç tanıdığım MISTIK abinin ardından onun anısına açılan bu sergiye açılışta katılabilmeyi çok isterdim.Emeği geçen vo onu unutmayan bütün dostlarına Lütfiye yengeye Uygara herkese sonsuz teşekkürler.
Sütçülerli
Mahmut Leventoğlu