11 Nisan 2008 Cuma

Güngör Kabakçıoğlu abimizin daveti vardı


Abimiz Güngör Kabakçıoğlu 23 Nisan da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Karikatür ve Mizah Müzemizde 50 yıl önce Doğan Kardeş Dergisi'nde çizdiği karikatürlerden oluşan bir sergi açacak. Zaten çocuk ruhlu olan abimiz bu günlerde çok heyecanlı. Bu nedenle dün akşam bazı dostlarına Yeniköy'deki evinde bir yemek verdi. Abimizin en büyük zevki sık sık dostlarıyla birlikte olmak. Hocamızın bir de Ekimde Koç müzesinde bir büyük sergisi olacak. O şimdiden kollarını sıvadı bile. Yukarıda Birsen Apça, Raşit Yakalı, Nurhayat ve Erdoğan Bozok çifti, Güngör Kabakçıoğlu, İhsan Tüblek,Emriye Yakalı, Ful ve Akdağ Saydut çifti görülüyor.

Gecenin en rekli kişisi, odak noktası şüphesiz Emine hanımdı. O güngör abimin sağ kolu ve evin nazar boncuğu idi. Şu süse, şu kendi yaptığı takılara bakın. Bu gecenin nefis yiyeceklerini o ve Meri Hanım büyük bir titizlikle birlikte hazırladılar. Güngör abi sadece tarif vermiş.

Onun evdeki adı getir götür Emine idi. Güngör abimin yakıştırmasına göre derneğimizinde getir götürcüsü Raşit Yakalı idi. Bu resimde iki getir götür'cü(!) buluştu.

Hiç yorum yok: