4 Nisan 2008 Cuma

Oğuz Aral törenle anıldı.

Mizah Günleri kapsamında bu gün de /04-4-2008 /Ustamız Oğuz Aral' andık. Kalabalık bir davetli gurubunun katıldığı toplantının konuşmacıları Eflatun Nuri Erkoç hocamızla Karikatürist Şükrü Yavuz oldular.
Eflatun abimiz anılarıyla sık sık bizleride güldürürken düşündürdü. Oğuz abimizi çocukluk günlerinden itibaran anlattı. Şükrü Yavuz' da Gırgır dergisi ve Oğuz Aral'ı değişik pencerelerden yorumladı.

Tonguç, Kabakçıoğlu, Başol abilerimiz başta olmak üzere konu hepimizi sardı.

Zaman zaman başta Yurdagün Göker abimiz olmak üzere dinleyicilede anılarını anlattı.Toplantı çok faydalı bir şekilde devam etti.
İbrahim Tapa kendini fena bu işe kaptırdı. Her gün olduğu gibi bu gün de önce oturduğu yerden, sonra da kürsüde yerini aldı. Ne çok şey biliyor, ne de güzel anlatıyor. Ağzından bal akıyor.
Eflatun abimiz bahçede İzmir temsilcimiz Cem Koç ' la İzmirli çizerleri konuşuyor.Biliyoruz ki Eflatun abinin İzmir'li çizelere emeği çok büyük.
Yurdagün abimiz' de Seyit Saatçi ve Aşkın ayrancıoğlu arkadaşlarımızla derneğimizi konuşuyorlar. Onlar bu geceki kutlamalarımız için misafir olarak geldiler. Hoş geldiler. Biz büyük bir aileyiz. Mizah Haftamızı kutluyoruz. Hoşça kalın, Mizahla kalın.
Raşit Yakalı






Hiç yorum yok: