26 Nisan 2008 Cumartesi

TSYD-ÜLKER SPOR YAZARLARI ÖDÜLLERİ VERİLDİ AMA...

Ödül alan spor yazarları toplu halde. üstte. Cafer Zorlu abimiz, Orhan Önal, Raşit Yakalı TSYD üyesi olarak Esma Sultan yalındaydılar. Bu sene ödül alanları birlikte alkışladılar. Soner Sayımlar, Atila Türker, Bilal Meşe, Ercan Güven, Mehmet Demirkol, Hamit Turhan, Meriç Müldür, Ömer Altay, M. Tahir Kum, Halit Kayacan, Erol Demirkol, Fehim Kayacan, Haydar Tanışan, Arif Kızılyalın, Uğur Meleke, İbrahim Sarıdağ, Salih Erkan, Mazlum Uluç, Gökhan Türe, Cem Dağtaş, Erkan Sağlık, Şerafettin Çıracı, Lütfi Koçak, İlker Birgöçmen, Alper Üstündağ, arkadaşlarıma daha nice ödüller diliyorum.
TSYD ödül töreni yıllardır olduğu gibi bu yılda dağıtıldı. Bu yıl 10 dalda toplam 28 ödül sahibini buldu. Evet 10 dalda ama malesef bu yıl karikatür dalı yarışmada yoktu. Bu konu masaya yatırılmalı, bunun sebepleri bizler tarafından araştırılmalı. Bedri Koraman, Nehar Tüblek, Semih Balcıoğlu, Altan Erbulak, Aydın Aliustaoğlu, Cafer Zorlu, Orhan Ural, Yurdagün Göker, Ali Galip, Süleyman Özkonuk, Raşit Yakalı diğer çizerlerimiz isimlerimizin okunurdu yıllar yılı. Bu yıl karikatürün adı bile geçmedi. SayınTogay Bayatlı başkanlığındaki jüri üyelerinden karikatür dalının unutulmamasını diliyorum. O jüride karikatürü çok seven Necmi Tanyolaç abimiz var / Ameliyatı için geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum./ prof .D.r Turgay Atasü, Eskişehirli karikatürist Beytullah Heper abimizin kardeşi Prof Fethi Heper ve diğer hocalarımız var.
Spor yazarı Eski GS Başkanı, Doğan Koloğlu abi ile./ Biz birlikte Hürriyet Gazetesi ve Çivi Mizah Dergisinde birlikte çalışmıştık/
İKİ TURGAY ARASINDA.
Turgay Olcayto ,TGC ikinci başkanı ve Prof D.r Turgay Atasu Jüri üyesi- spor adamı/ arasında ben. Bir dilek tuttum tabi ki. Dileğim de bundan sonra yine karikatür dalının da yıllardır olduğu gibi yarışmaya dahil edilmesi. Karikatür sanatına layık olduğu değerin verilmesi. Tabi iğneyi de kendimize batıralım. Daha sıkı çalışalım.
Raşit Yakalı

Hiç yorum yok: